VMV Media

Avaa navigaatio
 

RANTASIPI RUKAHOVI

VMV Media lupaa asiakkailleen helppoutta ja huolettomuutta – täyden palvelun ratkaisua, joka kattaa myös mainospintojen tulostuksen, kiinnityksen ja huollon.

"Ja näin asiat ovat todella sujuneet", vahvistaa asiakaskokemuksensa perusteella hotelli Rantasipi Rukahovin johtaja Lea Riekki.

"Kiitettävästi muistutellaan, että nyt olisi hyvä aika miettiä esimerkiksi materiaalien vaihtamista. Koen positiivisena, että tässä kiireen keskellä ei tarvitse itse aina muistaa kaikkea, vaan VMV:n yhteyshenkilöt neuvovat ja ovat aktiivisia", hän jatkaa.

Lue lisää

Rantasipi Rukahovi aloitti VMV Median asiakkaana Rukan läheisyydessä vapautuneessa taulussa tavoitteenaan herätellä kesämatkailijat kiinnostumaan hotellista ja sen palveluista. Viestin kärkiä olivat aluksi majoitustoiminta ja kesähinta, jota muutettiin talveksi viestimään iltaravintolatoiminnasta ja talon muusta monipuolisesta palvelutarjonnasta.

Sittemmin hotellin ulkomainonta on Lea Riekin mukaan muuttunut imagolliseen suuntaan. Rantasipi Rukahovi on määritellyt tarkemmin omia vahvuuksiaan ja samalla tiivistänyt viestejään, joita se kertoo nyt Rukan lisäksi myös Kuusamon keskustan läheisyydessä.

"Talvella Hoidat vain hiihtämisen sisältää ajatuksen, että olemme täyden palvelun hotelli. Täyden palvelun erämaamajoitusta viestii kesän aukiolosta ja palvelusta – loman helppoudesta sekin. Haluamme kertoa tienvarsitauluilla viime hetken varaajille, että täällä me olemme ja valmiina palvelemaan."

Lea Riekki pitää Rantasipi Rukahovin kohderyhmän tavoittamisessa tärkeänä, että mainospinta on tiellä liikkuvien nähtävissä 24/7.

"Jatkuva näkyvyys on hyvä asia, etenkin noissa paikoissa missä taulumme sijaitsevat. Emme näillä näkyvyyspaikoilla olisi halukkaita vaihtamaan sähköiseen."

Sulje

Viimeisimmät referenssit

dagmar

Dagmar

"Kun halutaan tavoittaa suuria yleisöjä ja saada viesti nopeasti ulos, ulkomainonta on siihen erittäin tehokas väline."

Mari Riipinen
Planning Director

Hesburger

"VMV Media tarjoaa Hesburgerille aidosti täyttä palvelua ja tarpeisiimme räätälöityjä ulkomainos-ratkaisuja."

Jari Vuoti
Varatoimitusjohtaja

Tapion Tupa

Pitkä yhteinen historia VMV Median kanssa on osoittanut, että taulut pidetään kunnossa ja huolto pelaa.

KARI SEIKKULA
Yrittäjä

Härmän Kylpylä

"VMV hoitaa hommansa luvatusti. Painaminen ja asennus sujuu aikataulussa, vaikka joskus meiltä aineisto tulisi hieman myöhässäkin. Taulut ovat ilmeisen laadukkaita, koska ne kestävät ja näyttävät hyvältä myös tuiskussa ja tuulessa."

Pasi Vainio
Myyntijohtaja

Harman kylpylä