VMV Media

Avaa navigaatio
 
Härmän Kylpylä

Härmän Kylpylä

Härmän Kylpylä on alueellisesti tunnettu ja vahva yritys, joka käyttää tienvarsimainontaa tavoitteellisesti ja monipuolisesti – tilanteen mukaan brändin vahvistamiseen tai taktisten viestien kertomiseen.

Ja kertomista riittää, sillä Härmän Kylpylä tarjoaa laajan ja laadukkaan kattauksen majoitusta, virkistystä ja kuntoutusta niin perheille kuin ryhmille – kokouksia, konsertteja, liikuntaa, hyvää ruokaa ja hemmottelua.

”Ulkomainonnalla muistutamme olemassaolostamme ja nostamme nimeä asiakkaiden mieliin. Ja toisaalta konkreettisena tavoitteena on saada kauppaa aikaiseksi. Esimerkiksi syksyllä laitetaan pikkujoulutarjoukset esille. Meillä pikkujoulun viettäjiä käy jopa 4 000 vuodessa, joten ulkomainonta kyllä toimii”, sanoo hotelli- ja kylpyläpäällikkö Pasi Vainio.

Lue lisää

VMV:n asiakkaista monet hyödyntävät mainostajan kannalta helppoa ja huoletonta kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu aineistojen vaihto sovitusti sekä mainospaikkojen ylläpito ja huolto. Niin myös Härmän Kylpylä, joka vaihtaa tauluihinsa uuden ilmeen sesongin ja tarjonnan mukaan nelisen kertaa vuodessa.

”Mainospaikkamme ovat todella vilkkaasti liikennöityjen teiden varrella, joita pitkin kulkee paljon samoja työmatkailijoita. Jotta he eivät tulisi ”sokeiksi” mainoksille, käytämme tauluja elävänä mainospintana ja aktivoimme asiakkaita aina tuoreilla viesteillä palveluistamme”, Pasi sanoo.

”VMV hoitaa hommansa luvatusti. Painaminen ja asennus sujuu aikataulussa, vaikka joskus meiltä aineisto tulisi hieman myöhässäkin. Taulut ovat ilmeisen laadukkaita, koska ne kestävät ja näyttävät hyvältä myös tuiskussa ja tuulessa.”

Sulje

Viimeisimmät referenssit

Porokello

Porokello

Porokello on mobiiliteknologiaa hyödyntävä älyliikenteen palvelu, jonka tavoitteena on puolittaa porokolarien määrä vuoteen 2020 mennessä.

UKKO.FI

UKKO.FI

Ukko.fi valitsi mediakokonaisuuteensa tienvarsitaulut tavoitteenaan kasvattaa tunnettuutta ja herättää mielenkiintoa. Yhteistyö VMV Median kanssa alkoi vuoden 2018 alussa.

Dagmar

Dagmar

“Kun halutaan tavoittaa suuria yleisöjä ja saada viesti nopeasti ulos, ulkomainonta on siihen erittäin tehokas väline.”

Mari Riipinen
Planning Director

Hesburger

Hesburger

“VMV Media tarjoaa Hesburgerille aidosti täyttä palvelua ja tarpeisiimme räätälöityjä ulkomainos-ratkaisuja.”

Jari Vuoti
Varatoimitusjohtaja

Tapion Tupa

Tapion Tupa

Pitkä yhteinen historia VMV Median kanssa on osoittanut, että taulut pidetään kunnossa ja huolto pelaa.

KARI SEIKKULA
Yrittäjä

Härmän Kylpylä

Härmän Kylpylä

“VMV hoitaa hommansa luvatusti. Painaminen ja asennus sujuu aikataulussa, vaikka joskus meiltä aineisto tulisi hieman myöhässäkin.”

Pasi Vainio
Myyntijohtaja