VMV Media

Avaa navigaatio
 
Porokello

Porokello

Porokello on mobiiliteknologiaa hyödyntävä älyliikenteen palvelu, jonka tavoitteena on puolittaa porokolarien määrä vuoteen 2020 mennessä.

Mobiilisovelluksessa, navigaattoreissa ja verkkosivulla Porokello varoittaa porovaarasta reaaliajassa. Kun viestinnän kohderyhmänä on autoilijat, eipä ihme että palvelun markkinoinnissa tärkeä kanava on tienvarsitaulut.

Lue lisää

”Haluamme tienvarsitauluilla herätellä etelästä poronhoitoalueelle saapuvia, sillä he eivät välttämättä tunnista porokolaririskialueita. Ja toki halumme muistuttaa myös alueella asuvia ja vaara-alueet tuntevia sovelluksen hyödyistä”, sanoo Porokello-projektin projektipäällikkö Henna Nurminen.

Porokello kertoo asiansa tauluissa aktivoivalla viestillä. Keskiössä on kehote ladata ilmainen sovellus puhelimeen. Käyttäjä saa hälytykset porokellon äänellä ja näkee porovaroitukset reaaliajassa kartalla.

Porokello näkyy VMV:n tauluissa jo toista kesää. Hyvät ensikokemukset saivat lisäämään tauluja ja pidentämään mainosjaksoa puolen vuoden mittaiseksi. Mainosten sijoittelussa huomioitiin etelästä poronhoitoalueelle tulevat liikennevirrat.

”Porokolarien riski kasvaa merkittävästi heinäkuussa. Aloitamme mainonnan jo aiemmin, jotta ihmiset lataisivat sovellusta jo ennakkoon. On saatu palautetta, että tiellä liikkujat ovat huomanneet taulut ja on saatu heräteltyä heitä. Iso, pysyvä mainos tuntuu jäävän helpommin mieleen. Se näkyy yöllä ja päivällä” Henna sanoo.

Tienvarsitaulut ovat Henna Nurmiselle ammattimielessä uusi tuttavuus, mutta asiat ovat VMV:n kanssa hoituneet asiakkaan kannalta helposti ja vaivattomasti.

”Olen todella tyytyväinen palveluun ja yhteistyöhön. VMV:n yhteyshenkilö on palvellut meitä aktiivisesti. Hommat hoituvat!”

Sulje

Viimeisimmät referenssit

Porokello

Porokello

Porokello on mobiiliteknologiaa hyödyntävä älyliikenteen palvelu, jonka tavoitteena on puolittaa porokolarien määrä vuoteen 2020 mennessä.

UKKO.FI

UKKO.FI

Ukko.fi valitsi mediakokonaisuuteensa tienvarsitaulut tavoitteenaan kasvattaa tunnettuutta ja herättää mielenkiintoa. Yhteistyö VMV Median kanssa alkoi vuoden 2018 alussa.

Dagmar

Dagmar

“Kun halutaan tavoittaa suuria yleisöjä ja saada viesti nopeasti ulos, ulkomainonta on siihen erittäin tehokas väline.”

Mari Riipinen
Planning Director

Hesburger

Hesburger

“VMV Media tarjoaa Hesburgerille aidosti täyttä palvelua ja tarpeisiimme räätälöityjä ulkomainos-ratkaisuja.”

Jari Vuoti
Varatoimitusjohtaja

Tapion Tupa

Tapion Tupa

Pitkä yhteinen historia VMV Median kanssa on osoittanut, että taulut pidetään kunnossa ja huolto pelaa.

KARI SEIKKULA
Yrittäjä

Härmän Kylpylä

Härmän Kylpylä

“VMV hoitaa hommansa luvatusti. Painaminen ja asennus sujuu aikataulussa, vaikka joskus meiltä aineisto tulisi hieman myöhässäkin.”

Pasi Vainio
Myyntijohtaja