VMV Media

Avaa navigaatio
 

Hesburger

Hesburger on yksi VMV Median pitkäaikaisimmista asiakkuuksista. Jo yli 20 vuoden ajan valtakunnallinen hampurilaisravintolaketju on luottanut VMV Mediaan ja hyödyntänyt ulkomainospintoja liikepaikkanäkyvyyden parantamiseen.

Hesburgerille tienvarsitaulut ovat ensisijaisesti taktisen mainonnan media, jonka tärkein tehtävä on ohjata ja opastaa teillä liikkuvat ketjun lähimpään ravintolaan.

”Logo isolla ja selkeät ajo-ohjeet, se on meidän tapamme”, sanoo Hesburger-ketjun varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

Lue lisää

Kun parempaan asiakaspalveluun panostava ketju avaa uusia ravintoloita, samalla tarvitaan uusia ulkomainospaikkoja. Tällöin Hesburgerin katseet kääntyvät VMV Median suuntaan.

”He ovat paljon tien päällä ja osaavat etsiä ja tarjota meille uusia hyviä paikkoja tarpeitamme ennakoiden. Positiivisten kokemusten vuoksi olemme jatkuvasti kiinnostuneita lisäämään näkyvyyttämme ulkomainonnalla”, Vuoti linjaa.

Yhteistyö VMV Median kanssa sujuu ja palvelu on terävöitynyt vuosi vuodelta, kiittää Vuoti tyytyväisenä. ”VMV Media tarjoaa Hesburgerille aidosti täyttä palvelua ja tarpeisiimme räätälöityjä ulkomainosratkaisuja. Myös huolto toimii ja sovitut toimenpiteet hoidetaan nopeasti.”

Sulje

Viimeisimmät referenssit

Porokello

Porokello

Porokello on mobiiliteknologiaa hyödyntävä älyliikenteen palvelu, jonka tavoitteena on puolittaa porokolarien määrä vuoteen 2020 mennessä.

UKKO.fi

UKKO.fi

Ukko.fi valitsi mediakokonaisuuteensa tienvarsitaulut tavoitteenaan kasvattaa tunnettuutta ja herättää mielenkiintoa. Yhteistyö VMV Median kanssa alkoi vuoden 2018 alussa.

dagmar

Dagmar

"Kun halutaan tavoittaa suuria yleisöjä ja saada viesti nopeasti ulos, ulkomainonta on siihen erittäin tehokas väline."

Mari Riipinen
Planning Director

Hesburger

"VMV Media tarjoaa Hesburgerille aidosti täyttä palvelua ja tarpeisiimme räätälöityjä ulkomainos-ratkaisuja."

Jari Vuoti
Varatoimitusjohtaja

Tapion Tupa

Pitkä yhteinen historia VMV Median kanssa on osoittanut, että taulut pidetään kunnossa ja huolto pelaa.

KARI SEIKKULA
Yrittäjä

Härmän Kylpylä

"VMV hoitaa hommansa luvatusti. Painaminen ja asennus sujuu aikataulussa, vaikka joskus meiltä aineisto tulisi hieman myöhässäkin. Taulut ovat ilmeisen laadukkaita, koska ne kestävät ja näyttävät hyvältä myös tuiskussa ja tuulessa."

Pasi Vainio
Myyntijohtaja

Harman kylpylä