VMV Media

Avaa navigaatio
 
Dagmar

Dagmar

Mediatoimisto Dagmar vauhdittaa asiakkaidensa liiketoimintaa kehittämällä heidän markkinointiaan ja lisäämällä markkinointiviestinnän tuloksellisuutta. Tässä työssä yksi Dagmarin yhteistyökumppaneista on VMV Media.

”Useamman vuoden yhteistyön ansiosta meillä on hyvä keskusteluyhteys. Me myös tapaamme säännöllisesti ja vaihdamme näkemyksiä sekä sparraamme toisiamme ulkomainonnan tilasta ja alan kehityksestä”, sanoo Dagmarin Planning Director Mari Riipinen.

Lue lisää

VMV Median tuote mainostajille on jättitaulut maanteiden varsilla ympäri Suomen. Mari Riipisen mukaan tätä perinteistä ulkomainonnan muotoa voi käyttää tehokkaasti useampaan eri tarkoitukseen, niin taktiseen ohjaamiseen kuin imagollisen viestin kertomiseen.

”Ulkomainonnalla on luontevaa ohjata tien päällä liikkuvia kuluttajia esimerkiksi ennen liittymää, että täältä löytyy tämä kiinnostava kohde tai nyt on hyvä aika tauolle”, Mari kertoo. Kiinnostavien lokaatioiden hyödyntäminen kiinnostaa aikaisempaa enemmän myös brändimainostajia.

”Toki myös kontaktien hakeminen laajemmassa mittakaavassa on mahdollista ja sitäkin tehdään. Tyypillisesti viestittävät asiat tai toteutus liittyy tien päällä olemiseen.”

Ulkomainonta mediaympäristönä kiinnosti mainostajia Suomessa vuonna 2013 enemmän kuin koskaan aiemmin. Ulkomainosalan markkinaosuus nousi uuteen ennätykseen, 3,5 prosenttiin koko mainoskakusta.

”Henkilökohtainen mielipiteeni on, että ulkomainonta on tulevaisuuden massamedia. Siinä on tosi paljon mahdollisuuksia, joita täytyy vain pystyä kehittämään ja tuotteistamaan mainostajien nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin. Tai kun halutaan tavoittaa suuria yleisöjä ja saada viesti nopesti ulos, ulkomainonta on siihen erittäin tehokas väline”, kiteyttää Mari.

Sulje

Viimeisimmät referenssit

Porokello

Porokello

Porokello on mobiiliteknologiaa hyödyntävä älyliikenteen palvelu, jonka tavoitteena on puolittaa porokolarien määrä vuoteen 2020 mennessä.

UKKO.FI

UKKO.FI

Ukko.fi valitsi mediakokonaisuuteensa tienvarsitaulut tavoitteenaan kasvattaa tunnettuutta ja herättää mielenkiintoa. Yhteistyö VMV Median kanssa alkoi vuoden 2018 alussa.

Dagmar

Dagmar

“Kun halutaan tavoittaa suuria yleisöjä ja saada viesti nopeasti ulos, ulkomainonta on siihen erittäin tehokas väline.”

Mari Riipinen
Planning Director

Hesburger

Hesburger

“VMV Media tarjoaa Hesburgerille aidosti täyttä palvelua ja tarpeisiimme räätälöityjä ulkomainos-ratkaisuja.”

Jari Vuoti
Varatoimitusjohtaja

Tapion Tupa

Tapion Tupa

Pitkä yhteinen historia VMV Median kanssa on osoittanut, että taulut pidetään kunnossa ja huolto pelaa.

KARI SEIKKULA
Yrittäjä

Härmän Kylpylä

Härmän Kylpylä

“VMV hoitaa hommansa luvatusti. Painaminen ja asennus sujuu aikataulussa, vaikka joskus meiltä aineisto tulisi hieman myöhässäkin.”

Pasi Vainio
Myyntijohtaja