VMV Media

Avaa navigaatio
 

Selkeintä ja nopeinta on käyttää painovalmista pdf-tiedostoa.

Fontit

Jos tiedostossasi on vain vähän tekstiä, kannattaa fontit muuttaa poluiksi. Jos tiedostossa on paljon tekstiä, liitä käytetyt fontit työn mukaan.

Kuvat

Vaadittava kuvaresoluutio on 400 dpi. Ota huomioon, että kuvakoon muuttaminen taitto-ohjelmassa vaikuttaa myös kuvan resoluutioon. Suositeltavat kuvaformaatit ovat .eps, .tiff ja .psd.

Värit

VMV Median painotöissä ei käytetä Pantone-lisävärejä, joten määrittele värit cmyk-prosessiväreinä. Jos cmyk-infomaatiota ei ole, voidaan materiaalit tallentaa myös rgb-muotoon.

Koot, leikkuuvarat ja marginaalit

VMV Median painoaineistoja ei suuren koon vuoksi tehdä kokoon 1:1, vaan aineistot tehdään suunnittelukokoon 1:10. Tarkista taulujen mitat ja suunnittelukoot täältä.

Tiedostot

Tarkista, että kaikki tiedostoon sijoitetut linkit ja fontit on liitetty mukaan. Poista tarpeettomat tiedostot ennen aineiston lähettämistä.

Anna tiedostolle kuvaava nimi. Käytä nimessä ainoastaan kirjaimia a:sta z:aan tai numeroita 1-9 ja välilyönnin sijaan alaviivaa. Älä käytä erikoismerkkejä.

Huom!

Pdf-tiedoston oikeellisuus on lähettäjän vastuulla ja väärintoimitetusta aineistosta yhteistyörepromme veloittaa aineiston lähettäjää selvittelyyn ja korjauksiin kuluneen ajan mukaisesti.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, mikäli haluat lisätietoa liittyen aineiston valmistukseen tai siirtoon:

VMV Media
Kirkkokatu 10 A 41, 90100 Oulu
Puh. 0400 236 780, 020 1876 800
S-posti: yhteys@vmvmedia.fi